Figo.Pay

Termeni si Conditii Figo.Pay

Prin semnarea prezentului document acceptati faptul ca prezentul reprezinta contractul cu MEDEVA FINTECH S.A., detinator al aplicatiei mobila Figo.Pay.

Prin inregistrarea in  aplicatia mobila Figo.Pay va exprimati acordul pentru acceptarea prezentelor conditii cu caracter de contract comercial, politica de marketing si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Acestea pot fi consultate pe site-ul: https://figopay.ro. Contractul isi produce efectele din momentul in care ati facut un cont de utilizator. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezente, va rugam sa nu utilizati aplicatia.

 

1. DEFINITII

1.1. APLICATIA: aplicatia mobila Figo.Pay dezvoltata, detinuta de MEDEVA FINTECH S.A. si administrata de MEDEVA FINTECH S.A. si subsidiarele acesteia sau de parteneri.

1.2. UTILIZATOR FIGO.PAY: persoana fizica care a deschis un cont in aplicatia mobila Figo.Pay.

1.3. CONTUL FIGO.PAY: cont de utilizare a aplicatiei mobila Figo.Pay la care este asociat un card de plata de pe care se va plati direct la comerciantii listati in aplicatia mobila Figo.Pay.

1.4. SERVICIILE OFERITE: serviciile si beneficiile oferite de MEDEVA FINTECH S.A. pentru comerciantii listati  in  aplicatia mobila Figo.Pay.

1.5. TRANZACTIE: achizitia de bunuri si servicii efectuata de catre un utilizator Figo.Pay cu cardul bancar Figo.Pay by CEC Bank in reteaua comerciantilor listati in aplicatia mobila Figo.Pay.

1.6. CASHBACK: reprezinta recompensa oferita de MEDEVA FINTECH S.A. la fiecare plata efectuata cu Cardul Figo.Pay by CEC Bank la comerciantii listati in aplicatie. Procentul cu care utilizatorul va fi recompensat inapoi pe cardul bancar este variabil in timp si in functie de comerciant. Aceste procente vor fi publicate in aplicatia mobila Figo.Pay si site-ul:  https://figopay.ro

1.7. WEBSITE FIGO.PAY: reprezinta urmatoarea pagina:  https://www.figopay.ro

 

2. CONDITII PENTRU UTILIZAREA APLICATIEI FIGO.PAY

2.1. Utilizatorii se pot inregistra in aplicatie prin instalarea aplicatiei mobila Figo.Pay ce poate fi descarcata din Google Playstore si AppStore.

2.2. Pot deschide cont in aplicatie persoanele fizice care indeplinesc urmatoarele conditii in mod cumulativ:

  • au implinit 18 ani;
  • detin un card bancar Figo.Pay emis de CEC Bank;
  • au activat serviciul Mobile Banking CEC app;
  • detin un numar valid de telefon mobil;
  • detin o adresa de e-mail valida;
  • isi inroleaza cardul bancar in aplicatia mobila Figo.Pay;
  • au inteles si au acceptat prezentele conditii si termeni;
  • si-au dat acordul pentru serviciul de informare cu privire la conturile bancare, soldurile si istoricul tranzactiilor aferente acestora
  • si-au dat acordul MEDEVA FINTECH S.A. pentru prelucrarea datelor personale.

3. MODUL DE UTILIZARE AL CONTULUI FIGO.PAY

3.1. Puteti utiliza contul Figo.Pay pentru a achizitiona bunuri si servicii de la comercianti, pentru a incasa cashback in cont de la comerciantii listati in aplicatia Figo.Pay, pentru a verifica sumele disponibile din portofelul electronic.

3.2. Toate sumele rezultate din cashback vor fi depuse in contul IBAN atasat cardul Figo.Pay si se vor putea folosi pentru cumparaturi viitoare de bunuri si servicii la comerciantii listati in aplicatia Figo.Pay.

3.3. Figo.Pay nu depoziteaza banii titularului de cont, nu actioneaza ca un agent al comerciantilor si nici al titularului de cont.

3.4. Valoarea cashback este in functie de oferta specificata la fiecare comerciant din aplicatie si va fi afisata in aplicatie si/sau pe site.

3.5. In cazul in care ati achizitionat un produs de la un partener si ati incasat deja cashback, iar dupa receptia bunului ati returnat bunul si vi s-a restituit valoarea lui, Figo.Pay va retrage din portofelul dumneavoastra o suma egala cu cashback-ul incasat.

3.6. Figo.Pay poate renunta in orice moment la oricare din comerciantii si partenerii sai.

3.7. Utilizarea aplicatiei Figo.Pay este gratuita.

3.8. Odata cu inchiderea contului Figo.Pay veti inceta sa primiti cashback.

 

4. FRAUDA

In situatia in care echipa Figo.Pay identifica suspiciuni de frauda sau utilizarea abuziva a aplicatiei de catre utilizatori, isi rezerva dreptul de a bloca si/sau elimina utilizatorii din aplicatie, limitandu-le accesul la Ofertele incluse in aplicatie si de a retine sumele neplatite aferente Ofertelor sau sa solicite respectivului utilizator returnarea sumelor aferente ofertelor. Utilizatorii eliminati din aplicatie nu vor mai avea dreptul de a primi sumele aferente cashbackului sau sa beneficieze de ofertele cadou.

 

5. OPEN BANKING

5.1. Serviciile open banking sunt disponibile prin intermediul platformei Smart Accounts furnizate de catre societatea Smart Fintech SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7728/2019, cod unic de inregistrare 41251980, cu sediul in Aleea Tibles, Nr. 26, Mansarda, Camera 3, Sector 6, Bucuresti, 060233, website: www.smartfintech.eu, email: SupportSmartAccounts@itsmartsystems.eu.

5.2. Smart Fintech este autorizata de Banca Nationala a Romaniei ca institutie de plata ce poate desfasura servicii de initiere a platii, inscrisa in Registrul institutiilor de plata tinut de Banca Nationala a Romaniei, respectiv in Registrul central electronic tinut de Autoritatea Bancara Europeana sub nr. IP-RO-0011/02.04.2021. Ne poti verifica aici.

5.3. Banca Nationala a Romaniei (BNR) asigura supravegherea prudentiala a institutiilor de plata autorizate, persoane juridice romane. Pentru orice reclamatii va rugam sa va adresati BNR:

 Adresa: Strada Lipscani nr. 25, sector 3, Bucuresti, cod 030031

 Telefon: 021 313 04 10, 021 315 27 50

 Pentru solicitari scrise, va rugam sa consultati https://www.bnr.ro/Contact-709-Mobile.aspx 3.8.

5.4. Figo.Pay nu proceseaza platile dumneavoastra si nu stocheaza detaliile achizitiilor dumneavoastra

 

 

6. SECURITATEA CONTULUI FIGO.PAY

6.1. Contul Figo.Pay poate fi folosit numai de persoana care a deschis contul (de titularul contului).

6.2. Contul va putea fi accesat numai utilizand adresa de e-mail si parola stabilita.

6.3. Titularul contului este responsabil pentru utilizarea contului.

6.4. In cazul in care aveti indicii ca cineva incearca sa acceseze contul Dumneavoastra aveti obligatia sa anuntati MEDEVA FINTECH S.A. la numarul de telefon: 021/9428 sau email: suport@figopay.ro

6.5. MEDEVA FINTECH S.A. nu este responsabila pentru utilizarea incorecta a contului Figo.Pay.

 

7. CLAUZE FINALE

7.1. Prezentul document reprezinta contractul dintre MEDEVA FINTECH S.A. si utilizatorul contului Figo.Pay.

7.2. Legea contractului este legea romana.

7.3. Prin acceptarea acestor termeni si conditii, utilizatorul contului Figo.Pay intelege ca renunta la dreptul de a chema in judecata MEDEVA FINTECH S.A. indiferent de natura cererii.

 

8. DATE DE CONTACT

Orice solicitare este valabila daca va fi transmisa la adresa sau emailul mentionat mai jos. Daca solicitarea se face pe cale postala, ea va fi transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si se considera primita de destinatar la data mentionata de oficiul postal primitor pe aceasta confirmare. In cazul in care notificarea se face prin curier sau daca a fost predata personal se considera primita de destinatar la data semnarii de primire, iar daca a fost transmisa prin email se considera primita in prima zi lucratoare imediat urmatoare dupa cea in care a fost expediata.

Adresa: Bulevardul Unirii nr. 72, Bloc J3C, Tronson 2, etaj 5, spatiu 504, Sector 3, Bucuresti, 030836.

e-mail: suport@figopay.ro

tel: 021/9428

 

9. ACTUALIZARI

Medeva Fintech S.A. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment promotiile, comerciantii, partenerii, termenii si conditiile de utilizare, GDPR, fara notificare prealabila. Va rugam sa vizitati periodic pagina https://figopay.ro pentru a verifica conditiile aplicabile.

 

Data ultimei actualizari: 11.07.2023.