Figo.Pay

Politica Marketing Figo.Pay


Prin bifarea casetei „sunt de acord cu politica de marketing „Figo.Pay”, din meniul initial, care face trimitere catre aceasta politica de marketing, dumneavoastra, in calitate de utilizator al aplicatei „Figo.Pay”, acceptati urmatoarele:
▪ Sunt de acord sa primesc din partea MEDEVA FINTECH S.A. , prin intermediul aplicatiei „Figo.Pay”, informatii, stiri sau actualizari despre noi servicii, oferte promotionale (ex. calatorii la pret redus sau calatorii gratuite) sau orice alte oferte promotionale.
▪ Sunt de acord ca MEDEVA FINTECH S.A., prin intermediul aplicatiei „Figo.Pay” sa ma contacteze si sa utilizeze datele mele personale, inclusiv zona in care utilizez serviciile „Figo.Pay” pentru a-mi oferi cele mai bune oferte si servicii personalizate in functie de profilul si nevoile mele.
▪ Sunt de acord MEDEVA FINTECH S.A., prin intermediul aplicatie „Figo.Pay” sa ma informeze in legatura cu dezvoltari noi ale aplicatiei „Figo.Pay”, in legatura cu orice noi locatii in care serviciile din aplicatia „Figo.Pay” vor fi disponibile precum si in legatura cu introducerea unor servicii noi nedisponibile la momentul inregistrarii contului meu, in calitate de utilizator.
▪ Sunt de acord sa beneficiez de noi produse si servicii oferite de catre partenerii si colaboratorii MEDEVA FINTECH S.A., prin intermediul aplicatiei „Figo.Pay”.
▪ Sunt de acord cu transferul catre persoanele relevante din sectiunea respectiva, a unora sau tuturor datelor cu caracter personal colectate de catre MEDEVA FINTECH S.A., prin intermediul aplicatiei „Figo.Pay”, cu privire la utilizator. Totodata declar ca am fost informat de faptul ca pot modifica oricand preferintele de mai sus solicitand oricand sa incetam activitatea de trimitere mesaje de marketing, la adresa de email utilizata la activarea contului de utilizator, sau prin contactarea noastra directa, la adresa de e-mail: contact@figopay.ro. 


Pentru scopurile de mai sus este posibil ca MEDEVA FINTECH S.A., prin intermediul aplicatiei „Figo.Pay” sa se proceseze, urmatoarele date cu caracter personal : numarul de telefon, adresa de e-mail, numele, frecventa de utilizare a aplicatiei „Figo.Pay” precum si serviciile accesate, inclusiv detaliile privind tranzactiile efectuate la comerciantii din cadrul aplicatiei. 

Pentru informatii suplimentare cu privire la confidentialitatea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica privind politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care MEDEVA FINTECH S.A., le poate detine sau prelucra prin intermediul aplicatiei online ” Figo.Pay”.