Figo.Pay

Aplicatia Figo.Pay

Toate nevoile financiare intr-o singura aplicatie

Figo.Pay este o aplicatie de tip portofel electronic, care ofera utilizatorilor sai numeroase beneficii si facilitati.


Lansata sub deviza ”Plateste cu cardul pentru a primi cashback!”, Figo.Pay este o aplicatie ce ofera utilizatorilor sai intre 5 si 10% din valoarea cumparaturilor facute la comerciantii listati in aplicatie, in termen de 7 zile lucratoare.


Indiferent daca vrei sa platesti pentru cumparaturile tale, sa trimiti bani prietenilor sau sa primesti plati pentru serviciile tale, Figo.Pay este partenerul tau de incredere in materie de plati mobile.


Figo.Pay este o aplicatie mobila care iti ofera o modalitate simpla, sigura si comoda de a primi cashback la cumparaturile tale, de a te bucura de servicii de urgenta, de a efectua plati si transfer de bani.


Finantele tale sunt la indemana si ai control total asupra lor indiferent unde te afli.


Mai mult decat atat, vine la pachet cu produsul Figo.Pay by CEC Bank, ce se adreseaza tuturor persoanelor care doresc produse si servicii bancare convenabile si usor de utilizat.
Pachetul Figo.Pay by CEC Bank promoveaza incluziunea sociala, prin urmare, si persoanele care apartin grupurilor vulnerabile ale comunitatii se pot bucura de toate aceste facilitati.

Carduri acceptate

Functionalitati

Cashback, Plati facturi, Solicita/Trimite bani, Asistent financiar, Servicii de urgenta

Marketing

Notificari push, Email marketing

Descarca aplicatia Figo.Pay